محمد مهدی صالح نیا


09 آبان 1402


۰ کامنت


( 12 )

پادشاه مالزی: مدیریت دادگاه شرعی باید تقویت و بهبود یابد

سلطان عبدالله، پادشاه مالزی، در سخنرانی خود در مراسم افتتاحیه دادگاه شرعی«برا»، خواستار تقویت و بهبود مدیریت دادگاه های شرعی شد.

پادشاه مالزی، در سخنرانی خود در مراسم افتتاحیه دادگاه شرعی«برا»، خواستار تقویت و بهبود مدیریت دادگاه های شرعی، از جمله جایگاه قضات و وکلای شرعی، برای گسترش اختیارات نظام حقوقی اسلامی در این کشور شد.

پادشاه مالزی همچنین تاکید کرد که دادگاه های شرعی باید از اختیار خود با حکمت استفاده کنند و همیشه در تصمیم گیری، به ویژه در پرونده های مربوط به امور خانوادگی و جرایم شرعی، نسبت به همه طرفین منصفانه رفتار کنند.

سلطان عبدالله گفت: «قضات، وکلا و کارکنان دادگاه های شرعی نیز به طور مشترک مسئولیت اطمینان از حسن انجام امور دادگاه ها را بر عهده دارند.»

وی افزود: «امیدوارم تلاش های بیشتری برای توانمندسازی دادگاه های شرعی و سایر نهادهای دینی اسلامی به طور فزاینده ای صورت گیرد.»

در این مراسم همچنین رئیس کل دستگاه قضایی شرعی مالزی و رئیس کل قضات شرعی پاهانگ و نخست وزیر سابق مالزی، داتو سری اسماعیل صبری یعقوب حضور داشتند.

سلطان عبدالله در سخنرانی خود همچنین به دادگاه شرعی به عنوان نهادی که عدالت را بر اساس قوانین اسلامی برقرار می کند، اشاره کرد و از اثربخشی و کارآمدی مفهوم صلح در حل و فصل اختلافات خانوادگی سخن گفت.

پادشاه مالزی گفت: “حدود 85 درصد از پرونده های صلح که از سال 2019 تا 2022 در دادگاه های سراسر کشور ثبت شده اند، بدون طی مراحل دادرسی از طریق صلح به مصالحه رسیده اند.”

سلطان عبدالله در مورد دادگاه شرعی برا که در ژوئن 2016 با هزینه 6.5 میلیون رینگیت (واحد پول مالزی) تکمیل شد، گفت که این دادگاه به رسمیت شناختن نهادهای دینی اسلامی و به عنوان مدرکی آشکار بر توسعه آموزه های دینی در پاهانگ ساخته شده است.

پادشاه مالزی گفت: “افتتاح این دادگاه پر معناست زیرا این ساختمان نمادی از جایگاه بلندمرتبه دادگاه شرعی در این کشور است. من اطمینان دارم که این ساختمان دادگاه برا نقش بزرگی در اجرای قانون اسلامی، به ویژه در این منطقه ایفا خواهد کرد.”

سلطان عبدالله از دولت های فدرال و ایالتی و همچنین همه طرف های درگیر در تأسیس دادگاه شرعی برا تشکر کرد.

 منبع: The Edge Malaysia

برچسب ها :

فقه قانون

فقه معاصر و اسناد بین المللی


اخبار مشابه
نتیجه ای یافت نشد

نظرات

۰ دیدگاه

دفتر فقه معاصر در پیام‌رسان‌ها:

تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت دفتر فقه معاصر حوزه های علمیه محفوظ است@2023