امیرحسین غضنفری


۵ روز قبل


۰ کامنت


( 12 )

ابلاغ امتیازات خوانش دروس فقه معاصر و تمام خوانی

شورای عالی حوزه های علمیه در مصوبه 59622 خود، امتیازات خوانش دروس فقه معاصر و تمامی خوانی را ابلاغ کرد.

شورای عالی حوزه های علمیه در مصوبه 59622 خود امتیازات خوانش دروس فقه معاصر و تمامی خوانی محدوده‌های حذف شده دروس سطح را اعلام کرد.

 

در این مصوبه امتیازاتی برای خوانش دروس فقه معاصر از جمله دروس تمهیدی فقه معاصر و خارج فقه معاصر، و همچنین تمام خوانی محدوده های حذف شده از دروس سطح، ابلاغ گردیده، که به شرح ذیل می باشد:

  • امتیازات دروس تمهیدی فقه معاصر: 
    • برای طلاب سطح: به نمره نهایی امتحان کتبی یکی از دروس فقه در نیمسال دوم و نمره امتحان شفاهی فقه طلاب سطح حوزه‌های علمیه - که در یک درس از دروس تمهیدی فقه معاصر در دو نیمسال شرکت کرده و نمره قبولی اخذ نمایند، ۱/۵ نمره اضافه می شود (مجموعا ۳ نمره).
      تبصره: اعمال امتیاز موضوع این بند مشروط به انتخاب و تحصیل حداقل یک عنوان درسی فقه در سطح ۳ و اخذ نمره قبولی در امتحان کتبی و شفاهی مذکور می‌باشد.
    • برای طلاب خارج: به نمره مصاحبه خارج فقه طلاب مقطع خارج که در یکی از دروس «تمهیدی فقه معاصر» در دو نیمسال شرکت کرده و نمره قبولی اخذ می‌نمایند حداکثر ۴ نمره اضافه خواهد شد.
      تبصره: اعمال امتیاز موضوع این بند مشروط به انتخاب و تحصیل حداقل یک عنوان درس خارج فقه و اخذ نمره قبولی در مصاحبه درس مذکور بوده و به ازای هر یک نمره بالاتر از نمره قبولی در امتحان دروس «تمهیدی فقه معاصر نیم نمره اضافه خواهد شد. بنابراین اگر در امتحان تمهیدی نمره ۲۰ گرفته شود ۴ نمره و اگر ۱۹ گرفته شود ۳/۵ نمره به مصاحبه درس خارج اضافه خواهد شد.
      • برای اطلاع از اساتید و دروس تمهیدی فقه معاصر می توانید روی اینجا کلیک کنید.

         
  • امتیازات دروس خارج فقه معاصر:
    • طلاب مقطع خارج چنانچه در یکی از دروس خارج فقه معاصر شرکت نموده و یک مقاله علمی پژوهشی متناظر با موضوع همان درس خارج و مورد تأیید معاونت پژوهش حوزه علمیه استانی تدوین و ارائه نمایند، حداکثر ۵ نمره به مصاحبه همان درس مشروط به اخذ نمره قبولی در مصاحبه آن درس اضافه می گردد.
      تبصره: استفاده از امتیاز موضوع این بند در طول دوره‌های چهار ساله مقطع خارج دوبار امکان پذیر می‌باشد. 
      برای اطلاع از اساتید و دروس خارج فقه معاصر می توانید روی اینجا کلیک کنید.

 

  • امتیازات خوانش برخی کتب ابلاغی جدید: 
    • به نمره مصاحبه درس خارج طلاب مقطع خارج که در دروس «الفائق في الاصول»، «الشخص الاعتباري» و «دروس في علم الاصول» و «اساس الحكومة و ولاية الامر» و «بحوث فقهیة» شرکت کرده و نمره قبولی اخذ نمایند حداکثر ۴ نمره اضافه می‌شود.  
      تبصره: اعمال این امتیاز مشروط به عدم انتخاب و تحصیل دروس مذکور در مقطع سطح ۳، و اخذ نمره قبولی مصاحبه درس خارج می‌باشد؛ به گونه‌ای که به ازای هر یک نمره بالاتر از نمره قبولی (۱۲)، نیم نمره تشویقی محاسبه می گردد. بنابراین اگر در امتحان نمره ۲۰ گرفته شود ۴ نمره و اگر ۱۹ گرفته شود ۳/۵ نمره به مصاحبه درس خارج اضافه خواهد شد.
    • برای اطلاع از دروس اساتید درس «الفائق فی الأصول» اینجا، برای درس «الشخص الإعتباری» اینجا، برای درس «دروس فی علم الأصول» اینجا و برای درس «أساس الحکومة» و «بحوث فقهیة» اینجا کیک نمایید.
  • امتیاز تمام خوانی محدوده های غیر الزامی:
    • برای طلاب سطوح عالی حوزه های علمیه در صورت تحصیل همه بخش‌های الزامی و غیر الزامی دروس سطوح عالی یک سوال به میزان ۲ نمره از محدوده غیر الزامی مطالعاتی مازاد بر سوالات اصلی و سقف نمره آن (۲۰ نمره) طرح شده و نتیجه آن به نمره بخش الزامی اضافه خواهد شد؛

تذکر و ارائه چند نکته:

  • تعداد جلسات ارائه دروس خارج فقه معاصر بر اساس موضوعات متفاوت و حداقل یک جلسه در هفته می‌باشد ولی اخذ مصاحبه طلاب و درج سوابق تحصیل و تدریس بر اساس ضوابط دروس خارج خواهد بود.
  • اساتید دروس فقه معاصر در مقاطع تحصیلی از تمامی امتیازات اساتید سطوح عالی و خارج همان مقطع برخوردار می‌باشد.
  • سایر امتیازات از قبیل امتیاز اسکان در شهرک مهدیه و منازل سازمانی طلاب، حمایت از انتشار تألیفات طلاب در موضوعات اجتهاد فقه معاصر، اولویت انتخاب موضوع پایان نامه های سطح ۳ و رساله سطح ۴ مرتبط با موضوعات فقه معاصر، با همکاری معاونت آموزش حوزه های علمیه و دفتر فقه معاصر تهیه و به تأیید مدیر حوزه های علمیه خواهد رسید.
  • امتیازات تشویقی موضوع این سند برای سال‌ها و نیم سال‌های تحصیلی دیگر، قابل ذخیره نمی‌باشد.
  •  این امتیازات به سراسر کشور ابلاغ شده است و تا حداقل یک هفته آینده انتخاب این دروس در نجاح و غیره امکان‌پذیر است.

❌ عزیزان در قم و سراسر کشور با دقت و سرعت دروس جدید را انتخاب نمایند و در صورت بروز کوتاهی و مشکل ما را در جریان بگذارند. دستور اکید مدیر حوزه‌های علمیه آن است که دروس فقه معاصر با عمق علمی باید در سراسر کشور راه‌اندازی و توسعه یابد.

برچسب ها :

فقه معاصر


اخبار مشابه
نتیجه ای یافت نشد

نظرات

۰ دیدگاه

دفتر فقه معاصر در پیام‌رسان‌ها:

تمام حقوق مادی و معنوی برای سایت دفتر فقه معاصر حوزه های علمیه محفوظ است@2024